|
|
|
|
| LEADER |
01771nam a2200445 i 4500 |
| 001 |
001821067 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20220630141557.0 |
| 006 |
m q d |
| 006 |
m q d |
| 007 |
co^cg |
| 008 |
220414s2021 xr a e 100 0 cze |
| 020 |
|
|
|a 978-80-7627-015-2
|q (CDR)
|z 978-80-7627-006-0
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|e rda
|
| 072 |
|
7 |
|a 338.3/.4
|x Hospodářská a výrobní odvětví
|2 Konspekt
|9 4
|
| 080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 640.4
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 338.48
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (062.534)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (0.034.44)
|2 MRF
|
| 111 |
2 |
|
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
|n (14. :
|d 2021 :
|c Brno, Česko)
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu :
|b sborník příspěvků ze čtrnácté mezinárodní vědecké konference : 7. dubna 2021
|
| 250 |
|
|
|a 1. vydání
|
| 264 |
|
1 |
|a Brno :
|b Vysoká škola obchodní a hotelová,
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 1 CD-ROM (108 stran) :
|b ilustrace (převážně barevné) ;
|c 12 cm
|
| 336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
| 337 |
|
|
|a počítač
|b c
|2 rdamedia
|
| 338 |
|
|
|a počítačový disk
|b cd
|2 rdacarrier
|
| 347 |
|
|
|a textový soubor
|b PDF
|b MS Word
|2 rda
|
| 500 |
|
|
|a Název z disku
|
| 546 |
|
|
|a Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé
|
| 650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hotelnictví
|7 ph120832
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a cestovní ruch
|7 ph119113
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a sborníky konferencí
|7 fd133333
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|7 fd133955
|2 czenas
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b CDR-1485.349
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 991 |
|
|
|b 202206
|c NOV
|
| 996 |
3 |
|
|b 2610901408
|c CDR-1485.349
|l Stud. periodik/2.patro
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001885489
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s N
|