Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků ze čtrnácté mezinárodní vědecké konference : 7. dubna 2021
Other Authors: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
---|---|
Language: | Czech |
Published: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2021 |
Edition: | 1. vydání |
Physical Description: |
1 CD-ROM (108 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Binding began
|
Requested |
Periodicals / 2. floor
|
Stock / within 1 hour
|
CDR-1485.349 |