Kulinární tradice českých regionů /

Hlavní autor: Sobotková, Jitka, 1981-
Další autoři: Kubásková, Lucie, Jírovcová, Jana
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2022
Vydání: Vydání první
Témata:
Fyzický popis: 183 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 29 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1502.445
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1502.445