Zvýšení kvality masa kuřat výkrmem na pastvě /
| Hlavní autor: | Englmaierová, Michaela |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vědecký výbor výživy zvířat |
| Další autoři: | Skřivanová, Věra, 1951- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2022 |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Online verze
|
| Fyzický popis: |
27 stran ; 30 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Vědecký výbor výživy zvířat |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7403-283-7 |
| Signatura: | 4-1519.035 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 