Physiologie des Geschmacks, oder, Transcendentalgastronomische Betrachtungen /
Hlavní autor: | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
---|---|
Další autoři: | Habs, Robert, 1858- |
Jazyk: | Němčina |
Vydáno: |
Leipzig : Philipp Reclalm jun., [mezi 1883 a 1886?] |
Edice: |
Universal-Bibliothek
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
508 stran ; 15 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny periodik
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-0073.819,1971-1974 |