Mikroorganismy a čisté kultury v průmyslu potravin /

Hlavní autor: Dědek, Miroslav, 1926-2013
Další autoři: Benešová, Luisa, Šmejkalová, Zdeňka
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1984
Vydání: 1. vyd.
Edice: Technické publikace
Témata:
Fyzický popis: 217 s. : il., tb., schémata ; 20 cm
Language note: Anglické, německé a ruské resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-0885.325