Cereální chemie a technologie. určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie / [Díl] 2, Pekárenství :
Hlavní autor: | Hampl, Jan, 1921-2009 |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Další autoři: | Příhoda, Josef, 1938- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : SNTL, 1985 |
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
248 s. : obr., tb. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-0890.397,2 |