Cereální chemie a technologie. určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie / [Díl] 2, Pekárenství :

Hlavní autor: Hampl, Jan, 1921-2009
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Další autoři: Příhoda, Josef, 1938-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1985
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 248 s. : obr., tb. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-0890.397,2