Cereální chemie a technologie. určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie / [Díl] 2, Pekárenství :
| Main Author: | Hampl, Jan, 1921-2009 |
|---|---|
| Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
| Other Authors: | Příhoda, Josef, 1938- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : SNTL, 1985 |
| Edition: | 1. vyd. |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
248 s. : obr., tb. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-0890.397,2 |
English
Čeština 