Cereální chemie a technologie. určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie / [Díl] 2, Pekárenství :
| Hlavní autor: | Hampl, Jan, 1921-2009 |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
| Další autoři: | Příhoda, Josef, 1938- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : SNTL, 1985 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
248 s. : obr., tb. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-0890.397,2 |
English
Čeština 