Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /
Hlavní autor: | Pokorný, Jan, 1928-2011 |
---|---|
Korporativní autor: | Ústav zemědělských a potravinářských informací |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997 |
Vydání: | Vyd. 2., dopl. |
Edice: |
Technické publikace
|
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
195 s. : il. ; 21 cm |
Language note: |
Anglické resumé |
Popis jednotky: |
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
80-85120-60-7 |
Signatura: | 2-1035.325 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |