|
|
|
|
| LEADER |
01588nam a2200421 a 4500 |
| 001 |
000205742 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20250423121736.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
010907s1997 xr a e f 000 0 cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000203681
|
| 020 |
|
|
|a 80-85120-60-7
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)38152207
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
| 041 |
0 |
|
|a cze
|b eng
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 543.92
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Pokorný, Jan,
|d 1928-2011
|7 jk01100050
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /
|c Jan Pokorný
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 2., dopl.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Ústav zemědělských a potravinářských informací,
|c 1997
|
| 300 |
|
|
|a 195 s. :
|b il. ;
|c 21 cm
|
| 490 |
1 |
|
|a Technické publikace ;
|v č. 414
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 546 |
|
|
|a Anglické resumé
|
| 500 |
|
|
|a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Ústav zemědělských a potravinářských informací
|7 kn20010725008
|
| 830 |
|
0 |
|a Technické publikace
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:463edb30-24f4-11f0-b4b9-005056827e52
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-1035.325
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 991 |
|
|
|f 543 POK
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610055800
|c 2-1035.325
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 78
|p p.v. ; nelze digi.
|w 000205742
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|