Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /

Main Author: Pokorný, Jan, 1928-2011
Corporate Author: Ústav zemědělských a potravinářských informací
Language: Czech
Published: Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Edition: Vyd. 2., dopl.
Series: Technické publikace
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 195 s. : il. ; 21 cm
Language note: Anglické resumé
Book
Saved in:
LEADER 01588nam a2200421 a 4500
001 000205742
003 CZ BrMZK
005 20250423121736.0
007 ta
008 010907s1997 xr a e f 000 0 cze d
015 |a cnb000203681 
020 |a 80-85120-60-7 
035 |a (OCoLC)38152207 
040 |a BOA001  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 543.92  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a Vyd. 2., dopl. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 1997 
300 |a 195 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Technické publikace ;  |v č. 414 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Anglické resumé 
500 |a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a senzorická analýza  |7 ph137714  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
710 2 |a Ústav zemědělských a potravinářských informací  |7 kn20010725008 
830 0 |a Technické publikace 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:463edb30-24f4-11f0-b4b9-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 2-1035.325 
990 |a BK 
991 |f 543 POK 
996 6 |b 2610055800  |c 2-1035.325  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 78  |p p.v. ; nelze digi.  |w 000205742  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P