Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část 2, Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků /
| Main Author: | Pešek, Milan, 1936- |
|---|---|
| Corporate Author: | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta |
| Language: | Czech |
| Published: |
České Budějovice : Jihočeská univerzita, 1997 |
| Edition: | 1. vyd. |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
182 s. ; 29 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1037.605,2 |
English
Čeština 