Chemie potravin /

Hlavní autor: Velíšek, Jan, 1946-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Tábor : OSSIS, 1999
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 3 sv. : il. ; 30 cm
Odebírané svazky: sv. 1-3
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3. 4-1063.431
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2. 4-1063.431
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
1. 4-1063.431