|
|
|
|
LEADER |
01710nam a2200385 a 4500 |
001 |
000661465 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20080411125717.0 |
007 |
ta |
008 |
030313s2003 xr a f f 000 0 cze d |
020 |
|
|
|q (brož.)
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 615.918:582.28
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (072)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Ostrý, Vladimír,
|d 1957-
|7 mzk2003169479
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech /
|c Vladimír Ostrý, Jarmila Škarková
|
246 |
3 |
3 |
|a Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Státní zdravotní ústav,
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 28 s. :
|b il. ;
|c 21 cm
|
490 |
1 |
|
|a Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica ;
|v 1/2003
|
500 |
|
|
|a 600 výtisků
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a mykotoxiny
|7 ph139207
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a metodické příručky
|7 fd132826
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Škarková, Jarmila,
|d 1947-
|7 mzk2003169480
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Státní zdravotní ústav
|7 jo2002100023
|
830 |
|
0 |
|a Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-1114.694
|
990 |
|
|
|a BK
|
996 |
6 |
|
|b 2610184267
|c 2-1114.694
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 27
|p p.v.
|w 000661465
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|