Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech /
| Main Author: | Ostrý, Vladimír, 1957- |
|---|---|
| Corporate Author: | Státní zdravotní ústav |
| Other Authors: | Škarková, Jarmila, 1947- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Státní zdravotní ústav, 2003 |
| Series: |
Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica
|
| Physical Description: |
28 s. : il. ; 21 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1114.694 |
English
Čeština 