Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech /
Hlavní autor: | Ostrý, Vladimír, 1957- |
---|---|
Korporativní autor: | Státní zdravotní ústav |
Další autoři: | Škarková, Jarmila, 1947- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Státní zdravotní ústav, 2003 |
Edice: |
Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
28 s. : il. ; 21 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1114.694 |