Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech /

Hlavní autor: Ostrý, Vladimír, 1957-
Korporativní autor: Státní zdravotní ústav
Další autoři: Škarková, Jarmila, 1947-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Státní zdravotní ústav, 2003
Edice: Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica
Témata:
Fyzický popis: 28 s. : il. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1114.694