Technologie potravin. II /

Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940-2024
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 236 s. : il. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01575nam a2200397 a 4500
001 000678393
003 CZ BrMZK
005 20100924155310.0
007 ta
008 030718s2002 xr a e p 000 0 cze d
015 |a cnb001705515 
020 |a 80-7080-510-2  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)124090174 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663  |2 MRF 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Kadlec, Pavel,  |d 1940-2024  |7 xx0007347  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie potravin.  |n II /  |c Pavel Kadlec a kolektiv 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vysoká škola chemicko-technologická,  |c 2002 
300 |a 236 s. :  |b il. ;  |c 29 cm 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
500 |a 600 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a průmysl nápojů  |7 ph182414  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
910 |a BOA001  |b 3-1121.977,2 
990 |a BK 
996 6 |b 2610195742  |c 3-1121.977,2  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 94  |p p.v.  |w 000678393  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P