Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol /

Main Author: Böhm, Rudolf, 1925-2008
Other Authors: Pleva, Vladimír, 1926-
Language: Czech
Published: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Edition: 1. vyd.
Series: Řada potravinářské literatury
Physical Description: 174, [1] s., obr. příl : il. ; 8°
Book
Saved in:
LEADER 01389nam a22003012a 4500
001 000681983
003 CZ BrMZK
005 20230418103202.0
007 ta
008 030814s1956 xr af f cze d
015 |a cnb000681273 
035 |a (OCoLC)85457005 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d BOA001  |d ABA001 
100 1 |a Böhm, Rudolf,  |d 1925-2008  |7 jk01012527  |4 aut 
245 1 0 |a Mikroskopie masa a surovin živočišného původu :  |b určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol /  |c Rudolf Böhm, Vladimír Pleva 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1956 
300 |a 174, [1] s., obr. příl :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1500 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
700 1 |a Pleva, Vladimír,  |d 1926-  |7 uzp2009545465  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0373.569  |b TK-0067.178 
990 |a BK 
996 7 |b 2619222584  |c 2-0373.569  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 4  |w 000681983  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A 
996 6 |b 2619306022  |c 2-0373.569  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 10  |w 000681983  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 0 |b BC-2408759  |c TK-0067.178  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |p 0 rev. 2023  |w 000681983  |u 000040  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s V