|
|
|
|
| LEADER |
01389nam a22003012a 4500 |
| 001 |
000681983 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20230418103202.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
030814s1956 xr af f cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000681273
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)85457005
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c OSA001
|d BOA001
|d ABA001
|
| 100 |
1 |
|
|a Böhm, Rudolf,
|d 1925-2008
|7 jk01012527
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mikroskopie masa a surovin živočišného původu :
|b určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol /
|c Rudolf Böhm, Vladimír Pleva
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Státní nakladatelství technické literatury,
|c 1956
|
| 300 |
|
|
|a 174, [1] s., obr. příl :
|b il. ;
|c 8°
|
| 490 |
1 |
|
|a Řada potravinářské literatury
|
| 500 |
|
|
|a 1500 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
|
| 700 |
1 |
|
|a Pleva, Vladimír,
|d 1926-
|7 uzp2009545465
|4 aut
|
| 830 |
|
0 |
|a Řada potravinářské literatury
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-0373.569
|b TK-0067.178
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
7 |
|
|b 2619222584
|c 2-0373.569
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 4
|w 000681983
|u 000030
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|
| 996 |
6 |
|
|b 2619306022
|c 2-0373.569
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 10
|w 000681983
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|
| 996 |
0 |
|
|b BC-2408759
|c TK-0067.178
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 0
|p 0 rev. 2023
|w 000681983
|u 000040
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s V
|