Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol /
| Hlavní autor: | Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
|---|---|
| Další autoři: | Pleva, Vladimír, 1926- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
| Fyzický popis: |
174, [1] s., obr. příl : il. ; 8° |
|
| Popis jednotky: |
1500 výt. |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík |
| Signatura: | 2-0373.569 TK-0067.178 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 