Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol /
| Hlavní autor: | Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
|---|---|
| Další autoři: | Pleva, Vladimír, 1926- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
| Fyzický popis: |
174, [1] s., obr. příl : il. ; 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Hledá revize
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-0067.178 | ||||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0373.569 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0373.569 |
English
Čeština 