|
|
|
|
| LEADER |
01542nam a2200349 a 4500 |
| 001 |
000708188 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20040511152549.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
040310s1987 xr a e p 000 0 cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000365648
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|d BOA001
|
| 072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Šilhánková, Ludmila,
|d 1927-2011
|7 jk01122923
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologické zkoumání potravin /
|c Ludmila Šilhánková
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Vydala VŠCHT v Čs. redakci VN MON,
|c 1987
|
| 300 |
|
|
|a 104 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
| 500 |
|
|
|a 300 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 521 |
|
|
|a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|7 ko20010091853
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:05ea5ea0-0892-11e3-beb8-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 3-1133.821
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610217606
|c 3-1133.821
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 36
|p dar
|w 000708188
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|