Mikrobiologické zkoumání potravin /

Hlavní autor: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vydala VŠCHT v Čs. redakci VN MON, 1987
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 104 s. : il. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01542nam a2200349 a 4500
001 000708188
003 CZ BrMZK
005 20040511152549.0
007 ta
008 040310s1987 xr a e p 000 0 cze d
015 |a cnb000365648 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOA001 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Šilhánková, Ludmila,  |d 1927-2011  |7 jk01122923  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologické zkoumání potravin /  |c Ludmila Šilhánková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vydala VŠCHT v Čs. redakci VN MON,  |c 1987 
300 |a 104 s. :  |b il. ;  |c 29 cm 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
500 |a 300 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
521 |a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:05ea5ea0-0892-11e3-beb8-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 3-1133.821 
990 |a BK 
996 6 |b 2610217606  |c 3-1133.821  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 36  |p dar  |w 000708188  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P