Jihočeská kuchařka /

Soubor krajových receptů na přípravu polévek, masových jídel, zvěřiny, drůbeže, bramborových a houbových jídel, moučníků, ryb, chuťovek a nápojů. Předpisy pocházejí od mistrů-kuchařů proslavených jihočeských restaurací i z mnohdy velmi starých receptářů šlechtických kuchyní, z prvních našich vydanýc...

Celý popis

Hlavní autor: Hanzlíček, Miroslav, 1923-
Další autoři: Postl, Radomír, 1939-2021
Jazyk: Čeština
Vydáno: České Budějovice : Svaz českých novinářů, 1968
Vydání: 1. vyd.
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 128 s., [8] s. příl. ; 8°
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
PK-0054.172+2příl.