Jihočeská kuchařka /
Soubor krajových receptů na přípravu polévek, masových jídel, zvěřiny, drůbeže, bramborových a houbových jídel, moučníků, ryb, chuťovek a nápojů. Předpisy pocházejí od mistrů-kuchařů proslavených jihočeských restaurací i z mnohdy velmi starých receptářů šlechtických kuchyní, z prvních našich vydanýc...
| Hlavní autor: | Hanzlíček, Miroslav, 1923- |
|---|---|
| Další autoři: | Postl, Radomír, 1939-2021 |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
České Budějovice : Svaz českých novinářů, 1968 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
128 s., [8] s. příl. ; 8° |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0054.172+2příl. |
English
Čeština 