|
|
|
|
| LEADER |
01702nam a22003011a 4500 |
| 001 |
000711060 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20130926155559.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
040413s1968 xr e cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000449561
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)42093778
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c PNA001
|d ABA001
|
| 080 |
9 |
|
|a 641.5(437.1-13)(083.1)
|
| 100 |
1 |
|
|a Hanzlíček, Miroslav,
|d 1923-
|7 xx0006712
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Jihočeská kuchařka /
|c Miroslav Hanzlíček a kol. ; il. Radomír Postl
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a České Budějovice :
|b Svaz českých novinářů,
|c 1968
|
| 300 |
|
|
|a 128 s., [8] s. příl. ;
|c 8°
|
| 500 |
|
|
|a 25000 výt.
|
| 520 |
|
|
|a Soubor krajových receptů na přípravu polévek, masových jídel, zvěřiny, drůbeže, bramborových a houbových jídel, moučníků, ryb, chuťovek a nápojů. Předpisy pocházejí od mistrů-kuchařů proslavených jihočeských restaurací i z mnohdy velmi starých receptářů šlechtických kuchyní, z prvních našich vydaných "kuchařek" V. Pacovského a M.D. Rettigové, stejně jako z kuchyní prostých obyvatel různých koutů jihočeského kraje. Každý oddíl předpisů je uváděn vtipným říkáním o rozmanitých kuchařských zajímavostech.
|
| 500 |
|
|
|a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
|
| 700 |
1 |
|
|a Postl, Radomír,
|d 1939-2021
|7 jn20000402040
|4 ill
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:a57f4f60-245d-11e4-8e0d-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-0619.033
|b PK-0054.172
|
| 920 |
|
|
|a 000219352
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
7 |
|
|b 3119904864
|c PK-0054.172+2příl.
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 4
|w 000711060
|u 000020
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|