Jihočeská kuchařka /

Soubor krajových receptů na přípravu polévek, masových jídel, zvěřiny, drůbeže, bramborových a houbových jídel, moučníků, ryb, chuťovek a nápojů. Předpisy pocházejí od mistrů-kuchařů proslavených jihočeských restaurací i z mnohdy velmi starých receptářů šlechtických kuchyní, z prvních našich vydanýc...

Full description

Main Author: Hanzlíček, Miroslav, 1923-
Other Authors: Postl, Radomír, 1939-2021
Language: Czech
Published: České Budějovice : Svaz českých novinářů, 1968
Edition: 1. vyd.
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 128 s., [8] s. příl. ; 8°
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
PK-0054.172+2příl.