Food & beverage management /
| Hlavní autor: | Zimáková, Blanka, 1956- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
140 s. ; 30 cm |
| Popis jednotky: |
500 výt. |
|---|---|
| Uživatelské určení: |
Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 |
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
| ISBN: |
80-86578-43-7 |
| Signatura: | 4-1147.846 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 