Výroba nápojů z ovoce /

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...

Celý popis

Hlavní autor: Uher, Jiří
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 336 s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01473nam a22003132a 4500
001 000791233
003 CZ BrMZK
005 20210805102043.0
007 ta
008 050930s1975 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000469812 
040 |a ABA001  |b cze  |c KLG001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 663.81(083.12) 
100 1 |a Uher, Jiří  |7 jk01140620  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba nápojů z ovoce /  |c Jiří Uher a kol. ; úvod: Josef Dyr 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1975 
300 |a 336 s. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 15200 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
520 2 |a Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem nápojů a k hygienickým požadavkům při výrobě. 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:c4682f90-3233-11e3-8d9d-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 2-0749.043  |b TK-0183.207 
920 |a 000785401 
990 |a BK 
991 |b 200509 
996 6 |b 2629947376  |c TK-0183.207  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 16  |w 000791233  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P