Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť - studijní obor číšník, servírka /
| Hlavní autor: | Brhlík, Eduard |
|---|---|
| Další autoři: | Romaňuk, Juraj |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Merkur, 1987 |
| Vydání: | 3. vyd. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
253 s., barev. obr. příl. : il. |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-0919.449 |
English
Čeština 