Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti /
| Main Author: | Komár, Aleš, 1949- |
|---|---|
| Corporate Author: | Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Univerzita obrany, 2007 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
108 s. ; 30 cm |
| Item Description: |
Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1 Anglicko-český terminologický slovník 40 výt. Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius |
|---|---|
| Bibliography: |
Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy |
| ISBN: |
978-80-7231-257-3 |
| Signatura: | 3-1193.416,1 |
| Odkaz do Alephu: | Full view holdings |
English
Čeština 