Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. V. část, Bezpečnost v potravinářství (bezpečnost potravin) /

Hlavní autor: Komár, Aleš, 1949-
Korporativní autor: Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Univerzita obrany, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 140 s. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
663 KOM 2-1163.471,5
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1163.471,5