Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. V. část, Bezpečnost v potravinářství (bezpečnost potravin) /
| Hlavní autor: | Komár, Aleš, 1949- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Univerzita obrany, 2008 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
140 s. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
663 KOM | 2-1163.471,5 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1163.471,5 |
English
Čeština 