Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. V. část, Bezpečnost v potravinářství (bezpečnost potravin) /
| Main Author: | Komár, Aleš, 1949- |
|---|---|
| Corporate Author: | Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Univerzita obrany, 2008 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
140 s. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
663 KOM | 2-1163.471,5 | ||
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1163.471,5 |
English
Čeština 