Biosynthesis of food components /
| Hlavní autor: | Velíšek, Jan, 1946- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
| Další autoři: | Cejpek, Karel, 1967- |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
Tábor : OSSIS, 2008 |
| Vydání: | 1st ed. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
xii, 497 s. : il. ; 24 cm |
| Popis jednotky: |
Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie a rejstřík |
| ISBN: |
978-80-86659-12-1 |
| Signatura: | 2-1211.177 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 