Biosynthesis of food components /
| Hlavní autor: | Velíšek, Jan, 1946- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
| Další autoři: | Cejpek, Karel, 1967- |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
Tábor : OSSIS, 2008 |
| Vydání: | 1st ed. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
xii, 497 s. : il. ; 24 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1211.177 |
English
Čeština 