|
|
|
|
LEADER |
02005nam a2200517 a 4500 |
001 |
nkc20081792178 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20090601140245.0 |
007 |
ta |
008 |
080219s2007 xr a e p 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb001792178
|
020 |
|
|
|a 978-80-86578-74-3
|q (brož.)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)320200255
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 640.4
|x Hotelnictví. Stravování
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 005
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Zimáková, Blanka,
|d 1956-
|7 mzk2005271944
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Food & beverage management /
|c Blanka Zimáková
|
246 |
3 |
|
|a Food and beverage management
|
250 |
|
|
|a Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?]
|
260 |
|
|
|a Praha:
|b Vysoká škola hotelová v Praze 8,
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 146 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
500 |
|
|
|a Český text
|
500 |
|
|
|a S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006)
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
|
500 |
|
|
|a 500 výt.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
521 |
8 |
|
|a Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
|
650 |
0 |
7 |
|a společné stravování
|7 ph125934
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a stravovací zařízení
|7 ph126132
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a management
|7 ph115217
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food services
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a catering facilities
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a management
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola hotelová v Praze.
|b Katedra hotelnictví
|7 ko2003192667
|
856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:ce1ce580-d6f5-11e5-9ce1-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 3-1218.701
|
990 |
|
|
|a BK
|
995 |
|
|
|a 01
|
991 |
|
|
|b 200903
|c NOV
|
996 |
6 |
|
|b 2610370557
|c 3-1218.701
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 29
|p p.v.
|w 000931411
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|