Food & beverage management /

Hlavní autor: Zimáková, Blanka, 1956-
Korporativní autor: Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
Vydání: Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?]
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 146 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Český text
S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006)
Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Uživatelské určení: Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-86578-74-3
Signatura: 3-1218.701
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře