Food & beverage management /
| Hlavní autor: | Zimáková, Blanka, 1956- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 |
| Vydání: | Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
146 s. : il. ; 30 cm |
| Popis jednotky: |
Český text S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006) Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví 500 výt. |
|---|---|
| Uživatelské určení: |
Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 |
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-86578-74-3 |
| Signatura: | 3-1218.701 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 