|
|
|
|
LEADER |
01948nam a2200505 a 4500 |
001 |
nkc20091858653 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20090521134543.0 |
007 |
ta |
008 |
090225s2008 xr a e p 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb001858653
|
020 |
|
|
|a 978-80-86578-86-6
|q (brož.)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)320228344
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 642
|x Číšnictví. Servírování
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 642.63
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Burešová, Pavla
|7 mzk2007430908
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Gastronomické služby - servis /
|c Pavla Burešová, Blanka Zimáková
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Vysoká škola hotelová v Praze 8,
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 152 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
|
500 |
|
|
|a 500 výt.
|
500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
521 |
8 |
|
|a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a podávání jídel
|7 ph139300
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a číšnictví
|7 ph128234
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a gastronomy
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food serving
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a table service
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Zimáková, Blanka,
|d 1956-
|7 mzk2005271944
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola hotelová v Praze.
|b Katedra hotelnictví
|7 ko2003192667
|
856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:f87e5e80-26ed-11ee-b3b4-005056827e51
|y Digitalizovaný dokument
|x NDK
|
910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 3-1218.700
|
990 |
|
|
|a BK
|
995 |
|
|
|a 01
|
991 |
|
|
|b 200903
|c NOV
|
996 |
6 |
|
|b 2610370555
|c 3-1218.700
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 21
|p p.v.
|w 000931412
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|