Gastronomické služby - servis /

Hlavní autor: Burešová, Pavla
Korporativní autor: Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Další autoři: Zimáková, Blanka, 1956-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 152 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Terminologický slovník
Uživatelské určení: Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-86578-86-6
Signatura: 3-1218.700
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře