Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie /
| Hlavní autor: | Buňka, František, 1978- |
|---|---|
| Další autoři: | Buňková, Leona, 1974-, Kráčmar, Stanislav, 1948- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Edice: |
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm |
| Language note: |
Anglická resumé |
| Popis jednotky: |
200 výt. |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7375-336-8 |
| ISSN: |
1803-2109 ; |
| Signatura: | 3-1232.726 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 