Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie /

Hlavní autor: Buňka, František, 1978-
Další autoři: Buňková, Leona, 1974-, Kráčmar, Stanislav, 1948-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Language note: Anglická resumé
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: 200 výt.
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7375-336-8
ISSN: 1803-2109 ;
Signatura: 3-1232.726
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře