Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Další autoři: | Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Ostrava : Key Publishing, 2011 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Popis jednotky: |
Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie a rejstřík |
ISBN: |
978-80-7418-124-5 |
Signatura: | 2-1273.783 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |