Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /

Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Další autoři: Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Jazyk: Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie: Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN: 978-80-7418-124-5
Signatura: 2-1273.783
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře