Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Other Authors: | Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř |
Language: | Czech |
Published: |
Ostrava : Key Publishing, 2011 |
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
Physical Description: |
127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1273.783 | |||
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1273.783 |