Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /

Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Other Authors: Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Language: Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1273.783
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1273.783