Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) /
| Hlavní autor: | Mráz, Jan, 1983 únor 17.- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
98 s. : il. ; 24 cm |
| Language note: |
Souběžné české resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
M2-1279.126 |
English
Čeština 