Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) /

Hlavní autor: Zajíc, Tomáš, 1985-
Korporativní autor: Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
Jazyk: Angličtina
Vydáno: Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013
Témata:
Fyzický popis: 110 s. : il. ; 24 cm
Language note: České resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1310.500