Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) /
| Hlavní autor: | Zajíc, Tomáš, 1985- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
110 s. : il. ; 24 cm |
| Language note: |
České resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1310.500 |
English
Čeština 