Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin /
| Main Author: | Burešová, Iva, 1971- |
|---|---|
| Corporate Author: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
| Other Authors: | Lorencová, Eva, 1984- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
302 s. : il. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 BUR | 4-1315.774 | ||
|
Study room
|
On Shelf |
|
Science, Technology and Medicine / 6th Floor
|
664 BUR | 4-1315.774 | ||
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1315.774 |
English
Čeština 