Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin /

Main Author: Burešová, Iva, 1971-
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Other Authors: Lorencová, Eva, 1984-
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 302 s. : il. ; 30 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 BUR 4-1315.774
Study room
On Shelf
Science, Technology and Medicine / 6th Floor
664 BUR 4-1315.774
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
4-1315.774