Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie /
| Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav analýzy a chemie potravin |
|---|---|
| Další autoři: | Fic, Vlastimil, 1925-, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Český Těšín : 2 Theta, 2014 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
126 s. : il. ; 24 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1325.824 |
English
Čeština 