Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie /

Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav analýzy a chemie potravin
Další autoři: Fic, Vlastimil, 1925-, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Jazyk: Čeština
Vydáno: Český Těšín : 2 Theta, 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 126 s. : il. ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1325.824