Modernizace výuky gastronomie, hotelnictví a turismu : sborník recenzovaných příspěvků z konference projektu Modernizace výuky gastronomie hotelnictví a turismu jako návrh inovace vzdělávacích programů VOŠ : číslo projektu CZ.1.07/2.1.00/32.0041 /

Other Authors: Janík, Petr, 1978-
Language: Czech
Published: Brno : Tribun EU, 2014
Edition: 1. vyd.
Subjects:
Physical Description: 110 s. : il. ; 21 cm
Language note: Česká a anglická resumé
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1257.976
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1257.976