Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. /
| Corporate Author: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|---|---|
| Other Authors: | Burešová, Iva, 1971- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
98 s. : il. ; 30 cm |
|
| Item Description: |
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 50 výt. |
|---|---|
| Audience: |
Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin |
| Bibliography: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7454-331-9 |
| Signatura: | 4-1333.438 |
| Odkaz do Alephu: | Full view holdings |
English
Čeština 