Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. /

Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Další autoři: Burešová, Iva, 1971-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 98 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
50 výt.
Uživatelské určení: Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7454-331-9
Signatura: 4-1333.438
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře