Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
| Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
|---|---|
| Další autoři: | Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Kozák, Jan, 1970- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Brně : Jota, 2014-2015 |
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm |
| Odebírané svazky: |
1-2 |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
641 CHI | Kniha druhá | 2-1337.368 | ||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
Kniha druhá | 2-1337.368 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
Kniha první | 2-1337.368 |
English
Čeština 