Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Kozák, Jan, 1970-
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Brně : Jota, 2014-2015
Vydání: Vydání první
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm
Odebírané svazky: 1-2
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
641 CHI Kniha druhá 2-1337.368
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
Kniha druhá 2-1337.368
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
Kniha první 2-1337.368