Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Main Author: Child, Julia, 1912-2004
Other Authors: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Kozák, Jan, 1970-
Language: Czech
Published: V Brně : Jota, 2014-2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm
Subscribed volumes: 1-2
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
641 CHI Kniha druhá 2-1337.368
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
Kniha druhá 2-1337.368
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
Kniha první 2-1337.368