Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
| Main Author: | Child, Julia, 1912-2004 |
|---|---|
| Other Authors: | Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Kozák, Jan, 1970- |
| Language: | Czech |
| Published: |
V Brně : Jota, 2014-2015 |
| Edition: | Vydání první |
| Subjects: | |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm |
| Subscribed volumes: |
1-2 |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
641 CHI | Kniha druhá | 2-1337.368 | |
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
Kniha druhá | 2-1337.368 | ||
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
Kniha první | 2-1337.368 |
English
Čeština 